Cartofi suculenti la cuptor

de Corinuta in Mancaruri de post, 10 Aug 2010 | 6063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi medii
  • sare, piper macinat
  • piper cayenne
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi suculenti la cuptor:

Se freaca bine coaja cartofilor sub un jet de apa, apoi se taie pe lungime, in fasii subtiri. 

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se condimenteaza cartofii taiati in fasii cu sare, piper si piper cayenne, apoi se adauga peste uleiul.

Se aseaza cartofii in tava, se baga in cuptorul fierbinte si se coc 20-30 de minute. In acest timp se intorc o data sau de doua ori.

Sunt extrem de gustosi inmuiati in sosul de rosii picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi suculenti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Corinuta 1

14.08.2010, 12:14

Roberta, multumesc!

Corinuta 1

14.08.2010, 12:14

Nadina, vine acu'

Corinuta 1

14.08.2010, 12:15

Adinacarla, si a mea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bors cu cartofi-post